5

Apartmani

Svi apartmani opremljeni su klima uređajem, SATV, Internetom, kompletno opremljenom kuhinjom te posebnim sigurnosnim bravama. Apartmani su dvosobni, moderno uređeni, s velikim sobama i komfornim wc-ima. Svaki apartman ima balkon s prelijepim pogledom. Posjetiteljima je na raspolaganju bazen s kutkom za masažu te protustrujnim plivanjem, što će najviše razveseliti rekreativce. Dok se vi sunčate uz bazen, djeca mogu uživati na trampolinu, ljuljački i drugim interaktivnim igrama, a istovremeno biti uz vas. Udaljenosti: Do centra: 1km. Do plaže: 300m. Do dućana: 500m. Do zračne luke: 5km. Do autobusnog kolodvora: 1,5km.

Jugo

Apartman Jugo smješten je u potkrovlju kuće sa osunčanom terasom te prekrasnim pogledom na cijeli zaljev Saldun i obližnje otoke.

Detaljnije   Rezerviraj

Bura

Apartman Bura smješten je u potkrovlju kuće s osunčanom terasom te prekrasnim pogledom na cijeli zaljev Saldun i obližnje otoke.

Detaljnije   Rezerviraj

Maestral

Apartman Maestral smješten je na drugom katu kuće s osunčanom terasom te prekrasnim pogledom na cijeli zaljev Saldun i obližnje otoke.

Detaljnije   Rezerviraj

Tramontana

Apartman Tramontana smješten je na drugom katu kuće s osunčanom terasom te prekrasnim pogledom na cijeli zaljev Saldun i obližnje otoke.

Detaljnije   Rezerviraj

Levanat

Apartman Levanat smješten je u prizemlju kuće, odmah uz bazen.

Detaljnije   Rezerviraj